Bijeenkomsten in 2020

Onze bijeenkomsten worden van 19.45 tot ongeveer 22.00 uur gehouden in gebouw Eltheto, Fluitersstraat 2 in Veenendaal. Inloop vanaf 19.15 uur. Iedereen is van harte welkom op deze avond, ook als u geen lid van onze vereniging bent.
De toegang is geheel gratis en in de pauze kunt u (tegen een geringe vergoeding) genieten van een kopje koffie of thee.

Gezien de ontwikkelingen rondom het coronavirus zal de juni-bijeenkomst helaas komen te vervallen. Onze minister-president heeft al een aantal keren aangegeven zeer terughoudend te zijn met het openstellen van bijeenkomsten waarbij grotere groepen mensen bijeenkomen. Voor evenementen is er zelfs een slot op de deur tot september a.s. Wij verwachten dat dit ook voor bijeenkomsten van verenigingen, kerken, koren etc. ook zeker nog tot september gaat duren. Onzes inziens zou het maar zo kunnen dat er eerst een vaccin moet zijn alvorens grote bijeenkomsten weer mogen. Hoe het in september zal gaan, zullen we dus nog moeten afwachten. We vragen jullie dan ook onze publicaties (website van de HVOV, Rijnpost, Blad Oud Veenendaal etc.) goed in de gaten te houden om te vernemen wanneer we onze activiteiten weer opstarten.

De voorlopig geplande data zijn 24 september en 26 november 2020.

Nieuws

22-09-2020 Tijd voor een feestje!

Op zaterdag 10 oktober vieren we dat De Cultuurfabriek al 10 jaar bestaat. Dat is 10 jaar vol prachtige culturele programma's, tentoonstellingen, leesplezier, schrijversbezoeken, historische kennis en nog veel meer.

Op de 10e laten we je zien wat we allemaal in huis hebben! Doe mee met allerlei gratis activiteiten door het hele gebouw en vier het feestje mee!

lees meer

18-08-2020 De komende bijeenkomst stond gepland voor 24 september a.s., maar kan helaas nog niet doorgaan.

lees meer

10-07-2020 Bouwdorp Veenendaal 2020 gaat door! In samenwerking met het Architectuurcentrum Veenendaal en de Historische Vereniging Oud Veenendaal.

lees meer
Inschrijven?Ga naar ons inschrijfformulier

Veenendaal van vroeger

Heb je altijd willen weten hoe Veenendaal er vroeger uit heeft gezien? Ga dan naar ‘kiekjes’ en blader door de foto’s.

lees meer.