Bijeenkomsten in 2020

Onze bijeenkomsten worden van 19.45 tot ongeveer 22.00 uur gehouden in gebouw Eltheto, Fluitersstraat 2 in Veenendaal. Inloop vanaf 19.15 uur. Iedereen is van harte welkom op deze avond, ook als u geen lid van onze vereniging bent.
De toegang is geheel gratis en in de pauze kunt u (tegen een geringe vergoeding) genieten van een kopje koffie of thee.

Gezien de ontwikkelingen rondom het coronavirus zal de juni-bijeenkomst helaas komen te vervallen. Onze minister-president heeft al een aantal keren aangegeven zeer terughoudend te zijn met het openstellen van bijeenkomsten waarbij grotere groepen mensen bijeenkomen. Voor evenementen is er zelfs een slot op de deur tot september a.s. Wij verwachten dat dit ook voor bijeenkomsten van verenigingen, kerken, koren etc. ook zeker nog tot september gaat duren. Onzes inziens zou het maar zo kunnen dat er eerst een vaccin moet zijn alvorens grote bijeenkomsten weer mogen. Hoe het in september zal gaan, zullen we dus nog moeten afwachten. We vragen jullie dan ook onze publicaties (website van de HVOV, Rijnpost, Blad Oud Veenendaal etc.) goed in de gaten te houden om te vernemen wanneer we onze activiteiten weer opstarten.

De voorlopig geplande data zijn 24 september en 26 november 2020.

Nieuws

10-07-2020 Bouwdorp Veenendaal 2020 gaat door! In samenwerking met het Architectuurcentrum Veenendaal en de Historische Vereniging Oud Veenendaal.

lees meer

05-06-2020 Deurbeleid en huisregels documentatiecentrum

De werkgroep documentatie is weer gestart en is open volgens het landelijk protocol corona.

lees meer

18-05-2020 Gezien de ontwikkelingen rondom het coronavirus zal de juni bijeenkomst helaas komen te vervallen.

lees meer
Inschrijven?Ga naar ons inschrijfformulier

Veenendaal van vroeger

Heb je altijd willen weten hoe Veenendaal er vroeger uit heeft gezien? Ga dan naar ‘kiekjes’ en blader door de foto’s.

lees meer.