Bijeenkomst september

Geplaatst op 18-08-2020

De komende bijeenkomst stond gepland voor 24 september a.s., maar gaat niet door. De datum die we vooralsnog wel handhaven is 26 november a.s. Dit is de datum voor onze 7e lustrumbijeenkomst. Hoe en op welke manier we daar invulling aan gaan geven hoort u nog van ons.

Grote onzekerheden dus ook voor onze vereniging. De ledenbijeenkomsten kunnen dit jaar geen doorgang vinden en dat is jammer. Gevolg hiervan is dat we ook onze bestuursverkiezing niet konden houden. Ons bestuurslid Ab van Kooten gaat op de eerstkomende ledenvergadering afscheid van ons nemen. Gelukkig zijn we erin geslaagd om twee mensen te vinden die ons bestuur willen komen versterken. Thijs van Dijk is een jonge enthousiaste man die graag met ons wil gaan meedraaien en ook Hennie Henzen, onze enthousiaste man van het documentatiecentrum wil graag weer mee gaan doen. Op ons verzoek om kandidaten in te dienen voor het bestuur is door de leden niet gereageerd. Vandaar dat wij er nu van uit gaan dat u er geen bezwaar tegen hebt dat we deze twee mensen al graag in onze bestuursvergadering hebben ontvangen. Wij zijn ervan overtuigd dat we een mooie periode met hen tegemoet gaan.
 

« Terug naar overzicht

Nieuws

05-11-2020 Door de nieuwe regels omtrent corona is het helaas niet mogelijk om het jubileumboek van de Historische Vereniging Oud Veenendaal zoals eerder vermeld op de waardebon en in ons blad op te halen in het documentatiecentrum aan de Wolweg.

lees meer

16-10-2020 Het documentatiecentrum van onze vereniging is tijdelijk gesloten in verband met de nieuwe corona regels..

lees meer

22-09-2020 Tijd voor een feestje!

Op zaterdag 10 oktober vieren we dat De Cultuurfabriek al 10 jaar bestaat. Dat is 10 jaar vol prachtige culturele programma's, tentoonstellingen, leesplezier, schrijversbezoeken, historische kennis en nog veel meer.

Op de 10e laten we je zien wat we allemaal in huis hebben! Doe mee met allerlei gratis activiteiten door het hele gebouw en vier het feestje mee!

lees meer
Inschrijven?Ga naar ons inschrijfformulier

Veenendaal van vroeger

Heb je altijd willen weten hoe Veenendaal er vroeger uit heeft gezien? Ga dan naar ‘kiekjes’ en blader door de foto’s.

lees meer.