Juni bijeenkomst

Geplaatst op 18-05-2020

Gezien de ontwikkelingen rondom het coronavirus zal de juni-bijeenkomst helaas komen te vervallen. Onze minister-president heeft al een aantal keren aangegeven zeer terughoudend te zijn met het openstellen van bijeenkomsten waarbij grotere groepen mensen bijeenkomen. Voor evenementen is er zelfs een slot op de deur tot september a.s. Wij verwachten dat dit ook voor bijeenkomsten van verenigingen, kerken, koren etc. ook zeker nog tot september gaat duren. Onzes inziens zou het maar zo kunnen dat er eerst een vaccin moet zijn alvorens grote bijeenkomsten weer mogen. Hoe het in september zal gaan, zullen we dus nog moeten afwachten. We vragen jullie dan ook onze publicaties (website van de HVOV, Rijnpost, Blad Oud Veenendaal etc.) goed in de gaten te houden om te vernemen wanneer we onze activiteiten weer opstarten.

De voorlopig geplande data zijn 24 september en 26 november 2020.

« Terug naar overzicht

Nieuws

05-11-2020 Door de nieuwe regels omtrent corona is het helaas niet mogelijk om het jubileumboek van de Historische Vereniging Oud Veenendaal zoals eerder vermeld op de waardebon en in ons blad op te halen in het documentatiecentrum aan de Wolweg.

lees meer

16-10-2020 Het documentatiecentrum van onze vereniging is tijdelijk gesloten in verband met de nieuwe corona regels..

lees meer

22-09-2020 Tijd voor een feestje!

Op zaterdag 10 oktober vieren we dat De Cultuurfabriek al 10 jaar bestaat. Dat is 10 jaar vol prachtige culturele programma's, tentoonstellingen, leesplezier, schrijversbezoeken, historische kennis en nog veel meer.

Op de 10e laten we je zien wat we allemaal in huis hebben! Doe mee met allerlei gratis activiteiten door het hele gebouw en vier het feestje mee!

lees meer
Inschrijven?Ga naar ons inschrijfformulier

Veenendaal van vroeger

Heb je altijd willen weten hoe Veenendaal er vroeger uit heeft gezien? Ga dan naar ‘kiekjes’ en blader door de foto’s.

lees meer.