Bijeenkomsten in 2020

Onze bijeenkomsten worden van 19.45 tot ongeveer 22.00 uur gehouden in gebouw Eltheto, Fluitersstraat 2 in Veenendaal. Inloop vanaf 19.15 uur. Iedereen is van harte welkom op deze avond, ook als u geen lid van onze vereniging bent.
De toegang is geheel gratis en in de pauze kunt u (tegen een geringe vergoeding) genieten van een kopje koffie of thee.

Gezien de ontwikkelingen rondom het coronavirus zal de juni-bijeenkomst helaas komen te vervallen. Onze minister-president heeft al een aantal keren aangegeven zeer terughoudend te zijn met het openstellen van bijeenkomsten waarbij grotere groepen mensen bijeenkomen. Voor evenementen is er zelfs een slot op de deur tot september a.s. Wij verwachten dat dit ook voor bijeenkomsten van verenigingen, kerken, koren etc. ook zeker nog tot september gaat duren. Onzes inziens zou het maar zo kunnen dat er eerst een vaccin moet zijn alvorens grote bijeenkomsten weer mogen. Hoe het in september zal gaan, zullen we dus nog moeten afwachten. We vragen jullie dan ook onze publicaties (website van de HVOV, Rijnpost, Blad Oud Veenendaal etc.) goed in de gaten te houden om te vernemen wanneer we onze activiteiten weer opstarten.

 

Nieuws

19-1-2021 Het documentatiecentrum van onze vereniging is gesloten in verband met de lockdown tot en met 9 februari 2021.

lees meer

26-12-2020 Het Gedenkpark De Oude Begraafplaats heeft een eigen website.

lees meer

09-12-2020 Historische Vereniging Oud Veenendaal schenkt Molen de Vriendschap een kweern.
Vrijdag 4 december vond de officiële overhandiging aan molenaar Peter Tijssen en bestuurssecretaris Gert van Grootheest plaats.

lees meer
Inschrijven?Ga naar ons inschrijfformulier

Veenendaal van vroeger

Heb je altijd willen weten hoe Veenendaal er vroeger uit heeft gezien? Ga dan naar ‘kiekjes’ en blader door de foto’s.

lees meer.